Over Novatech Nederland

Over Novatech Nederland

Wij vereenvoudigen constructie, onderhoud en reparatie 

Novatech?

Novatech Nederland maakt wat mensen nodig hebben: Kwaliteitsvolle, specifieke oplossingen voor de problemen van de automotive, bouw en industriële markt. Dat is al sinds 1978 de mindset bij Novatech. 

Novatech, dat is:

  • Kwaliteit en service
  • Beperkt aantal producten voor multifunctioneel gebruik
  • Resultaatgerichte innovatie
  • Specifieke producten voor specifieke problemen
  • Testen/Analyses in eigen labo

 

Novatech is een gerenommeerd B2B-merk dat direct verkoopt aan onder andere industriële bedrijven, bouw en de automotive-sector. Voor hen ontwikkelen we producten om machines en voertuigen te oliën, vetten, monteren, lijmen, repareren, reviseren, onderhouden en testen.

ISO-gecertificeerd kwaliteitsmerk

Onze onderzoeksafdeling is permanent bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, waarbij we heel sterk contact houden met vakmensen. De novatech-producten komen vanuit vragen van professionals. Zo ontwikkelen we producten die échtoplossingen bieden.

Kwaliteit, service en veiligheid zijn de voornaamste troeven van Novatech. Dat zeggen we niet alleen. Je ziet het aan onze strikte kwaliteitsprocedures en ISO 9001-, ISO 14001- en OHSAS 18001-certificaten.

 

Novatech: jouw oplossing op maat

 

Elke branche is anders en voor elk probleem bestaat een specifieke oplossing. Daarom gaan we altijd op zoek naar een oplossing op maat. We tonen je graag wat Novatech voor jouw bedrijf kan betekenen tijdens een van onze vele demonstraties. Daarnaast houden we van persoonlijke ondersteuning. We leiden jouw vakmensen op, zodat ze het potentieel van hun Novatech-producten ten volle benutten en jij tijd en geld bespaart.

Historiek

1978 – Oprichting Novatio© Belgium n.v.

Novatio begon toen met 10 producten en evolueerde al vlug tot een succesvolle verkoper in de Benelux.

1986 – Novatio breidt stapsgewijs uit naar Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

1989 - Novatio© Europe n.v. ziet het levenslicht.

1999 – We behalen het ISO 9001 certificaat dankzij ons voortdurend nastreven van kwaliteitsvolle producten én klantenservice

2004  - We behalen het ISO 14001 certificaat. Het illustreert Novatio’s milieubewust beleid.

2017: lancering Novatech als merk in Nederland

Vandaag  - Vandaag gebruikt de professionele vakman de meer dan 300 producten van Novatio©/Novatech in meer dan 23 landen in Europa en Azië.